top of page
  • Foto van schrijverMyCleanCity

Lancering MyCleanCity-app in het Haagse Laakkwartier

Bijgewerkt op: 6 mrt. 2023

Als onderdeel van het Startup in Residence-programma van de gemeente Den Haag heeft startup Savana Solutions gewerkt aan de mobiele app MyCleanCity. Deze app stelt bewoners in staat om samen te werken aan een schonere stad. Savana Solutions bereidt zich nu voor op de lancering van de app op 24 januari, met de start van het pilotproject in het Laakkwartier in Den Haag.

Het Startup in Residence-programma van de gemeente Den Haag legt verbinding tussen startups en de gemeente. Uiteindelijk hoopt Den Haag haar systeem van openbare aanbesteding open te stellen voor startups en daarmee innovatie binnen de eigen gelederen te stimuleren. Oprichter van Savana Solutions, Prashant Shukla, zegt: “Het was niet altijd gemakkelijk, maar de gemeente heeft echt haar armen voor ons geopend. Het was een uitdaging om samen een effectieve manier te bedenken om door het proces te navigeren, maar uiteindelijk zijn we er prachtig in geslaagd”.

Meer weten over het project? Savana Solutions nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn bij de lancering van de app bij Stichting Mooi Jongerenwerk aan het Cromvlietplein 120 op 24 januari 2018 tussen 17.00 en 20.00 uur. De MyCleanCity app is te downloaden in de App Store en via Google Play. Kijk ook op de MyCleanCity-website voor meer info.

Bron: ImpactCity. Zie het originele artikel (Engels)

Comments


bottom of page