top of page
Stadsoverzicht.jpg

Versterk betrokkenheid en bestrijd afvaloverlast op straat

Met MyCleanCity versterkt u de dienstverlening aan uw inwoners

Waarom MyCleanCity?

MyCleanCity is sinds 2021 de strategische partner van de gemeente Den Haag voor de aanpak van afvaloverlast op straat.

Een complete oplossing

MyCleanCity kan ook in uw gemeente worden ingezet als standalone app, of met een compleet SAAS meldingplatform, geïntegreerd met ophaaldiensten.

Bewezen effectief

Uit onderzoek is gebleken dat de inzet van nieuwe technologie effectief bijdraagt aan het bestrijden van afvaloverlast en goede communicatie betrokkenheid van inwoners versterkt.

Makkelijke implementatie

We hebben veel ervaring met het koppelen van GEO diensten,  BAG adressen en integratie met bestaande gemeentelijke processen en systemen.

Sociale impact creëren

Met MyCleanCity kunnen duizenden inwoners het verschil maken bij een van onze grootste langetermijnproblemen. Inwoners kunnen deze app gebruiken om hun stad schoon te houden.

Bewezen oplossing

De MyCleanCity oplossing is ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Den Haag. In 2022 hebben we meer dan 120 duizend berichten verstuurd.

Koppeling Geo-data

We hebben veel ervaring met externe koppelingen zoals geo-services voor straatverlichting en containerlocaties en  met de BAG adres basisregistratie.

Initiatief van bewoners

Bewoners kunnen hun steentje bijdragen door een overzicht te zien van de beschikbaarheid en actie-instellingen en ondersteuning door reflecterend vesten of andere hulpmiddelen te bieden.

Telematica integratie

Door het slim koppelen van systemen, worden meldingen van inwoners direct een werkopdracht voor de juiste ophaaldienst.

Gedragsanalyse

Verzamelde gegevens kunt u gebruiken om de veiligheid en afvalprocessen te verbeteren. Zo kunt u uw regio en het gedrag van bewoners beter begrijpen.

Meldingupdates

Inwoners krijgen in de app bericht wanneer hun melding is opgepakt en opgelost. Dat motiveert om vaker meldingen te blijven doen.

Meldingen naar juiste loket

Onze Artificial Intelligence (AI) oplossing wijst, zonder handmatige tussenkomst, de meldingen toe aan de juiste ophaaldienst.

Berichten versturen

Communiceer veranderingen met betrekking tot de openbare ruimte, wegverstoringen, openbaar vervoer en andere dagelijkse zaken.

bottom of page