top of page
  • Foto van schrijverMyCleanCity

Deze MyCleanCity App uit Den Haag maakt de stad voor je schoon

MyCleanCity app helpt Den Haag…

Genoeg van zaken als overvolle afvalcontainers? Er een nieuwe MyCleanCity-app gelanceerd in Den Haag om juist dat soort overlast tegen te gaan. Het maakt deel uit van een initiatief voor een schonere stad en omvat zaken als zwerfafval, grof vuil op straat, e.d.


De app was vorig jaar, ​​met de oprichter Prashant Shukla, zelfs aanwezig op het Smart City Expo World Congress in Barcelona, voordat het werd gelanceerd.


Hoe werkt de app?

Met de MyCleanCity app kunt u afvaloverlast melden en direct doorsturen naar de gemeente Den Haag. Zodra u een probleem meldt, wordt u beloond met 'kredietpunten', deze punten kunnen vervolgens worden gebruikt om items zoals kortingsbonnen, certificaten en een digitale boom te kopen. Het beste gedeelte? De app is helemaal gratis! Het werkt dus aan twee kanten, je helpt Den Haag opruimen en je verdient punten als beloning.


Als u meer wilt zien over deze app:
MyCleanCity-app: proefproject De app is op 24 januari gelanceerd en heeft al een succesvolle pilot gehad in het Laakkwartier in Den Haag. In totaal zijn er 450 ORAC-meldingen (vaak afval naast ondergrondse containers geplaatst) gedaan. Dus minder zwerfvuil op straat! Tot nu toe hebben 7 van deze gebruikers hun 'kredietpunten' gebruikt. 2 kregen een bon voor hun deelname en 6 adopteerden hun eigen digitale boom.

MyCleanCity-app Deze app is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat problemen snel en effectief worden gemeld en afgehandeld. Dit draagt ​​bij aan zowel een veiligere als schonere stad, wat nooit erg is! Wil je deel uitmaken van deze nieuwe onderneming? Download dan gratis de ‘MyCleanCity’ app in de app store en Google Play!


Comentarios


bottom of page