top of page
  • Foto van schrijverPrashant Shukla

De wandelende schoonmaakcampagne van MyCleanCity: Verschil maken, stap voor stap

De wandelende schoonmaakcampagne van MyCleanCity: Verschil maken, stap voor stap


De wandelende schoonmaakcampagne van MyCleanCity wint aan populariteit en trekt gepassioneerde individuen aan die graag een verschil willen maken in hun gemeenschap. Deze individuen hebben zich verenigd met de organisatie om schoonheid en duurzaamheid in hun steden te promoten, en hun inspanningen beginnen al vruchten af te werpen.


Elke zondag begint de campagne met een kleine introductie en koffie voor nieuwe leden bij Savana Solutions kantoor aan de Kalvermarkt 57, 2511 CB, Den Haag. Vervolgens gaat het team op pad met hun benodigdheden en spendeert een uur op straat met het verzamelen van afval en het verhogen van bewustzijn over het belang van afvalbeheer.


Als onderdeel van het inductieproces worden nieuwe leden geïntroduceerd in de MyCleanCity app, die is ontworpen om het voor burgers gemakkelijker te maken om problemen met betrekking tot afvalbeheer in hun stad te melden. Door dergelijke problemen te melden, kunnen burgers actief deelnemen aan het onderhoud van de netheid van hun omgeving en bijdragen aan het creëren van schonere en veiligere steden.


De MyCleanCity app is gebruiksvriendelijk en stelt leden in staat om gemakkelijk problemen te melden, zoals overvolle vuilnisbakken, zwerfafval op straat of andere afvalgerelateerde problemen. Deze informatie wordt vervolgens doorgestuurd naar de relevante autoriteiten die gepaste actie kunnen ondernemen om het probleem op te lossen.


De app werkt ook aan het bieden van een platform voor burgers om verbinding te maken met andere leden van de gemeenschap die werken aan hetzelfde doel. Dit helpt bij het opbouwen van een sterk netwerk van gelijkgestemde individuen die zich inzetten voor het creëren van een schonere en groenere omgeving. De wandelende schoonmaakcampagne van MyCleanCity is meer dan alleen een schoonmaakinitiatief; het is een beweging die mensen samenbrengt om te werken aan een gemeenschappelijk doel.


De nieuwe leden van de campagne zijn enthousiast en waarderen de inspanningen van MyCleanCity om een schonere en groenere omgeving te bevorderen. Ze willen graag leren over de verschillende manieren waarop ze aan deze zaak kunnen bijdragen, en de MyCleanCity app biedt hen een gemakkelijke en effectieve manier om dit te doen.


Het is belangrijk om de toewijding en hard werk van het vrijwillige kernteam - Frank Kanhai, Koendjbiharie Waldo, Denis Tkachev, Olga Ruda - te erkennen die een cruciale rol hebben gespeeld in het succes van de campagne. Hun toewijding en inspanningen zijn inspirerend en laten zien welke impact een kleine groep individuen kan hebben bij het creëren van een positieve verandering in hun gemeenschap.

Comments


bottom of page