top of page
shutterstock_1121345213.jpg

Containers melden

Is uw container vol? Of staat er grof vuil, of vuilniszakken naast de container? Geef het snel door aan de gemeente, zodat ze het op kunnen lossen.

Volg uw melding

U krijgt bericht over de status van uw melding aan de gemeente. Zo ziet u precies wat er met uw melding gebeurt en wanneer deze is opgelost.

Antwoord op uw vragen

De app helpt u om de dichtstbijzijnde kringloop winkel of afvalbrengstation te vinden en helpt u met al uw vragen over afvalsoorten, verwerking en containers. 

Afval melden

Meld afval en grof vuil direct bij uw gemeente om te voorkomen dat het grof vuil en zwerfvuil in uw buurt zich ophoopt.

Vrijwilliger

Wees een persoon met grote impact. Meld u aan als vrijwilliger en organiseer uw eigen schoonmaakevenement met de buurt. Samen kunnen we bijdragen aan een schone en veilige omgeving.

Berichten van de gemeente

Ontvang berichten van de gemeente over veranderingen die in de buurt zullen plaatsvinden, zoals constructie of veranderingen in het openbaar vervoer.

Andere overlast op straat

Meld andere problemen zoals kapotte straatlantaarns, vies straatmeubilair, losliggende stoeptegels, hondenpoep etc. rechtstreeks bij uw gemeente.

Beloningen

Verzamel ‘Greenpoints’ die u kunt inruilen voor beloningen. U verdient deze punten door afval of andere problemen op straat te melden. U kunt uw punten inruilen voor kortingsbonnen, certificaten of verschillende buurtactiviteiten. 

Aanvraag 

Stuur uw verzoeken of vragen rechtstreeks naar de gemeente.

bottom of page